Jag heter Stefan Danielson, är 34 år och bördig från Kristianstad. Efter avslutat gymnasium på Österängskolan och Teknisk linje (bygg) bestämde jag mig för att flytta norrut. Till Luleå och Tekniska Högskolan (LuTH).
Jag började läsa där -88 på Samhällsbyggnadsteknisk linje.
En civilingenjörsutbildning med inriktning mot VA, miljö och trafik.
Gjorde sabbatsår 90-91 för lumpen som batteriplatsbiträde på A3 i Kristianstad. Tillbaka till LuTH för avslutningsdelen, samhällsplanering. Under våren-sommaren -93 gjorde jag min praktik på Tekniska Verken i Linköping. Arbetade då med diverse VA-undersökningar.
Gjorde -94 mitt exjobb på skolans GIT-avdelning. Efter lite jobb som labbhandledare i GIS flyttade jag julen -94 till Karlshamn och blev sambo med min flickvän, Jeanette. Sommaren -95 gick jag en utbildning i 3d-CAD modellering i Pro/Engineer hos BTB-Mekanik där jag jobbade ett halvår innan jag februari -96 började jobba på konsultfirman Ingenjörsprojekt i Karlshamn.

Oktober -95 började jag jobba som konsult på Bombardier Transportation (fd. Adtranz) i Kalmar. Jobbade 2 år med Flygtåget vid Gardemoens flygplats, både som korgkonstruktör och systemingenjör. Även 2 år med det svenska regionaltåget, Regina, där jag ansvarade för tågfrontens stålkorg. Sista projektet på drygt 2 år var med korgunderredet på Regina till SL.
27 maj 2000 var ett viktigt datum, då vigdes jag och Jeanette.
April 2001 hade jag tröttnat på pendlandet till Kalmar och till min (och Jeanettes) glädje började jag istället jobba på utvecklingsavdelningen på Ifö Sanitär i Bromölla. Här ansvarar jag för produktunderhåll och nyutveckling av spolarmatur, plastcisterner, elektronik mm.
I augusti 2002 köpte jag och Jeanette hus i Asarum (utanför Karlshamn). Här trivs vi bra tillsammans med vår katt Mimmi. Vill du veta mera? Läs då min meritförteckning - CV.

Några av mina intressen är vandring i naturen , sportdykning och resor. Mycket tid läggs också just nu på att fixa och dona med huset och trädgården.
Mina övriga intressen har egna sidor, se min sajtkarta.

The author is a member of  
The HTMLWriters Guild

Till Stefans hemsida

Senast uppdaterad 2003-09-05
Du är besökare [an error occurred while processing this directive], sedan 991015
Copyright © 1999 Stefan Danielson
E-post: stefan@starmail.com  Hemsida: http://www.soka.nu